Само за възрастни

/, Блог/Само за възрастни

Шоколадови зайчета напоследък впечатляват поканените на купоните на Playboy.

Обединили емблематичния символ на  „най-мъжкото“ списание с изискан вкус, те са наслада за сетивата и забавен повод за селфи, съчетан с известния ендорфинов ефект на шоколада, неизбежно водещ до добро настроение и щастлива усмивка.

Така атмосферата на партито е осигурена, символиката на легендарното списание е подчертана, а ефектът от представянето е запомнящ се и безспорен.

Playboy  в новия си брой разбулва мистерията зад това ново явление на сцената на светския ни живот, поставило нов, непознат досега акцент в контролирания от култовото списание лайфстайл.

Вярно на въведената от основателя си Хю Хефнър традиция зад забавната и развлекателна форма да разисква сериозни, вълнуващи истинските и влиятелни мъже въпроси, в журналистическото си разследване Playboy откри човека зад шоколадовите зайчета.

И в откровено интервю го предизвика да отговори на поставените ребром въпроси: кой, кога защо и как е създал тези шоколадови зайци, от които неизменно подскача градусът на атмосферата на техните събития.

И така, за всичко е виновен управителят на easy3D Детелин Стефанов, който прави пълни признания за сриването на границите на шоколадовите фантазии.

Всички отговори са на страниците на новия брой на Плейбой.

А цялото ноу-хау  се владее от екипа на компанията, в чийто сайт се намирате в момента.

Ако имате още въпроси, не се колебайте, да попитате.

2018-10-18T13:45:29+03:00октомври 18th, 2018|3d шоколад, Блог|
Call Now Button