И нека силата на шоколада бъде с вас!

//И нека силата на шоколада бъде с вас!

Впускаме се в едно ново и вдъхновяващо начинание. Решили сме да приложим  нашумялата технология на 3D принтиране, която владеем до съвършенство, за да създаваме форми от ШОКОЛАД!

Целта? Да  ви дадем възможност да въплътите в шоколад  всяка ваша идея, за да впечатлите вашите гости, клиенти или важен за вас човек. Лого, знак, талисман или послание, покана или пожелание могат да бъдат поднесени в шоколадов вид.

Елегантната визия, съчетана с приятното вкусово усещане, ще остане отпечатана в паметта и автоматично ще отключва положителна емоция. А това е добре дошло, ако искате да положите основите на ползотворно сътрудничество или просто да осигурите на гостите си добро настроение.

Първата ни успешна изява беше в началото на годината на едно събитие на Ernst &Young в България. Именно тогава излетя шоколадово самолетче, което виждате на снимката.

Идеята дойде от самата компания E & Y, поканила за спикър Манди Хиксън една от първите жени пилоти на изтребител „Торнадо GR4″  в Кралските военновъздушни сили на Великобритания.

Днес тя изнася лекции пред  мениджъри и  споделя опита си в предвиждането на риска и превенцията на грешки.

Манди разказа на присъстващите за преживелиците си като военен пилот и най-вече за това колко пъти са проигравали възможните критични ситуации, за да бъдат подготвени, ако наистина се случат.

„Пътят към успеха е в това да се провалиш достатъчно пъти“, каза тогава Манди Хиксън. Можем да го потвърдим. След много опити успяхме: всеки от гостите получи за спомен малък шоколадов модел на изтребител „Торнадо GR4″.

Впрочем дали е коректно да кажем „за спомен“? Надали някой е запазил до ден днешен самолетчето на рафта с ценности в своя офис или хол… Нашите модели  не издържат на времето в материалния си вид, но пък се помнят дълго като приятно преживяване.

Сега е ваш ред да се възползвате от новите ни възможности. Дайте воля на въображението си, а ние сме насреща, за да претворим в елегантни плочки шоколад вашата идея.

Те няма да са трайни, защото ще бъдат изядени, но ще оставят трайна следа, защото са предизвикали приятна емоция с въплътеното  в тях лично послание.

2018-09-12T14:36:37+03:00септември 12th, 2018|3d шоколад|
Call Now Button