Край на мътната бира?

/, Блог/Край на мътната бира?

Край на мътната бира?

Кехлибарената напитка изглежда вече не се котира в мътен вариант. Все повече производители използват филтри, които осигуряват прозрачност на бирата.

Това узнахме  на есенното издание на  Националната бирена академия от думите на самия директор на Европейската пивоварна конвенция, г-н Брауер. Внимателният анализ на тенденциите показва,че ценителите търсят все повече пиво с плътен, ясно изразен малцов вкус.

В духа на времето са разработките на безглутенова бира и на пиво с високо съдържание на антиоксиданти.

Пивоварите се оказаха на гребена на вълната що се отнася до използването на върхови научни методи в направата на известната още в Древен Египет напитка.

Изненадахме се колко много наука е заложена в производството на качествена бира.

Гилдията показа, че е в час със световните тенденции дори и в избора на шоколадовия сувенир за участниците във форума си. Виждате го на снимката. И тъй като бяхме не само посветени, но и  отговорни за изненадата, ще издадем тайната: тази елегантна шоколадова халбичка с вълшебен  вкус е постигната чрез 3D принтиране! Формулата е ясна: 3D модел + 3D принтер = форма, каквато си пожелаете! За да остане приятен спомен от корпоративното ви парти!

А КАК ТОЧНО – разкрива този сайт.

2018-11-15T13:53:52+02:00ноември 15th, 2018|3d шоколад, Блог|
Call Now Button